Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karaoke szolgáltatás képes leírás - Karaoke.tlap.hu
részletek »

Karaoke szolgáltatás - Karaoke.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karaoke.tlap.hu » Karaoke szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 44 db
A Karaokedisco Team

A Karaokedisco Team

Karaoke szolgáltatás céges rendezvényekre ,partikra, discokba. Retro disco és dj szolgáltatás, showműsorok. Karaokedisco team - 100% hangulat már 15 éve! Party-t, bulit szervez? Fel szeretné dobni a rendezvény hangulatát? Szeret a társaság énekelni? Fontos a minőség, a jó zene és az önfeledt szórakozás? És még azt akarja hogy MINDENKI táncoljon ... A megoldás: Karaoke Disco! Egy technikus, egy DJ és egy műsorvezető alkotja a karaoke team-et. Teljes technikai parkkal (professzionális hang és fénytechnikával, kivetítéstechnikával) 20 éves szakmai tapasztalattal, minden idők legjobb bulizós slágereivel állunk a közönség szolgálatára. A Karaoke dalok közben felcsendülnek lemezlovasunk mixében a 80-as és 90-es évek legnagyobb zenéi, melyekre garantáltan retro disco élményt varázsolunk a táncparkettre. A karaoke mellett fontos a műsor folyamatos pörgetése és a vendégek táncoltatása, ez műsorvezetőnk legfőbb feladata. Nincs unalmas pillanat! - Nincs megállás! Csak tuti zenék! - Tánc kifulladásig! - Karaoke! - 100% Hangulat!

Bulihangosítás

Bulihangosítás

DJ szolgáltatás - Esküvoi hangosítás - Technika bérlés

Celebrate Produkció

Celebrate Produkció

Celebrate Produkci´s- ´s Rendezv´nyiroda

Deejee Team

Deejee Team

Vállalunk disco-t, retro disco-t, karaoke bulit, valamint hangosítást házibulitól az utcabálig. Céges rendezvények, előadások, konferenciák, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosításával is foglalkozunk.

Hirdetés
Kanten Karaoke

Kanten Karaoke

A Kanten Karaoke magas szinvonalú és egyben kedvező árú karaoke szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

KARAOKE KING

KARAOKE KING

Cégünk várja cégek és magánemberek és az Ön megrendelését! Legyen szó egyszerű kerti partiról avagy hatalmas szórakozóhelyről, mindenhol megtalálhatóak vagyunk! Az ország bármely részén vállalunk munkákat! Saját tulajdonú technikai parkkal rendelkezünk, ez lehetővé teszi, hogy a megrendelők kedvező árakon jussanak a szolgáltatáshoz! Kérjen weboldalunkon online árajánlatot! www.karaokeking.hu

Karaoke lemezek

Karaoke lemezek

Ha fontos a rendezvény sikere, bízza profikra: karaoke rendezvény, karaoke lemezbolt, karaoke bulik, online rendelés.

Tuti menü